meditatie.spirituelestartpagina.be

Overgang - meditatie

 

Meditatie om het Zelf te ervaren

(neem eerst de meditatieuitleg nog eens door en lees dan deze tekst vanuit je hart)

 

Graag neem ik de speciale gebeurtenissen als inspiratiebron voor een meditatie omdat we zo dichter staan bij de realiteit van de Aarde. Meditatie is geen weglopen van de realiteit, het is opladen om beter en sterker door het leven te kunnen gaan.

Ik heb in mijn leven twee echtgenotes zien overgaan, toen nog onbewust. Pas later ontdekte ik dat er een diepere spirituele waarde achter zat. Ik ben dit gaan uitdragen naar de wereld toe en wens dit ook met jullie te delen.

Deze keer dus geen echte meditatie, maar een meditatief verhaal over de overgang, direct uit het leven gegrepen.

Vorige week was ik met mijn familie naar de Ardennen gegaan voor een wandelweekend, 35 mensen tesamen met een enorme wirwar van energieën.

Ik zag het op een bepaald moment niet meer zitten omwille van het komende weekend van Allerheiligen. Elk jaar komt dit terug en het gaat niet beter. Er is steeds een diepe treurnis omwille van het heengaan van mijn echtgenotes.

Dus ik vroeg om heling en bijstand en vroeg aan mijn Hoger zelf voor extra energie, extra doorstroming, extra contact, enz...

Ik ben gaan mediteren en ben tot rust gekomen. De mala-meditatie doet wonderen bij mij. Verder heb ik de toverformule van Babaji gebruikt om mijn wonden te helen, en die is: "Ik geef je mijn hart – ik geef je mijn liefde – ik ontvang je hart – ik ontvang je liefde".

Hierdoor gaat alle spanning en lading weg, en steeds werkt het.

Als ik na enkele uren terug bij de groep ging kreeg ik één van de mooiste synchroniciteiten van mijn leven. Een synchroniciteit is een zogezegd toevallige gebeurtenis, maar die heel veel kan betekenen voor een bepaalde persoon.

Op de radio speelde men de 5 nummers achter elkaar die ik zelf had uitgekozen bij de uitvaart van Hilde, haar lievelingsmuziek. Een mooier bewijs van de aanwezigheid en de steun van overgegane zielen heb ik nooit gekregen. Mijn hart ging open en ik kon er terug tegenaan.

Ik ben mijn begeleiding en Hilde oneindig dankbaar voor dit mooie gebaar.

 

opgemaakt door Muralikrishna - klik hier voor de meditatieuitleg

 

terug naar de Meditatie startpagina

Spirelbe - 2007