meditatie.spirituelestartpagina.be

Een woordje uitleg over de meditaties op deze startpagina

 

Je kan volgende instructies volgen om deze meditatie te gebruiken.

Lees de tekst zoals die er staat driemaal.

Onderlijn dan de woorden die je hebben aangegrepen.

Maak met deze woorden een nieuw verhaal – jouw verhaal.

(je kan het neerschrijven of gewoon onthouden)

Neem je geliefde meditatieve houding aan en kom tot jezelf – aanroep je Hoger Zelf en vraag hem/haar om je te begeleiden in deze meditatie – vraag dat je inzichten mag krijgen naar aanleiding van het lezen van deze tekst – vraag dat je mag meegenomen worden boven je ego-bewustzijn en dat je ervaring van deze meditatie mag geschieden in het hoger bewustzijn – vraag nu de hulp van je begeleiders, de engelen en van je geliefde meesters.

Laat de tekst nu weerklinken in je gedachten en wacht tot er nieuwe gedachten bijkomen – laat deze gedachten komen en gaan en als ze belangrijk zijn vraag je aan je Hoger Zelf om de gedachte bij te houden en later terug te activeren.

Als er niets komt is het goed, als er veel komt is het goed – Oordeel niet over de kwantiteit en niet over de kwaliteit – laat het gewoon stromen.

Na regelmatig mediteren op deze manier zal je merken dat de uitgekozen gedachten mee je leven positief gaan be´nvloeden.

Dank je Hoger Zelf voor deze ervaring en dank alle Meesters, Engelen en Begeleiders voor de intense gevoelens die je mocht ervaren.

Vraag dat deze ervaring mag doorwerken in de komende uren en dagen totdat ze volledig ge´ntegreerd is in je systeem.

Veel sukses !

 

Deze tekstmeditaties werden uitgezocht door Muralikrishna.

Muralikrishna is de spirituele naam van Yolana Gommers.

De bron van deze meditaties is steeds vermeld.

Muralikrishna geeft soms een persoonlijk en eigentijds tintje aan de teksten opdat ze bruikbaar zouden zijn voor meditaties.

 

terug naar de Meditatie startpagina

Spirelbe - 2007