Voorwaarden voor aankondigingen op de Spirituele activiteitenkalender

Wil je ook een spirituele activiteit aankondigen? Stuur een mailtje naar kalender@spirituelestartpagina.be met vermelding van datum, naam van de activiteit, omschrijving van de activiteit (maximum 100 woorden), prijs, lokatie en een emailadres of website waar men terecht kan voor meer informatie. Stort vervolgens € 3 per activiteit op rekening 953-0286621-52, vanaf 4 activiteiten is het € 2,50, voor gratis activiteiten is het slechts € 1. Je krijgt van ons een bericht wanneer je activiteit op de kalender is geplaatst (dit duurt ongeveer 1 week). Je activiteit kan tot 4 maanden op voorhand geplaatst worden. Probeer je aankondigingen dus tijdig door te sturen!

Je kan ook je individuele consulten aankondigen op de Spirituele activiteitenkalender. Stuur een mailtje naar kalender@spirituelestartpagina.be met vermelding van je naam, omschrijving van het consult (maximum 100 woorden), prijs, lokatie en een emailadres of telefoonnummer om afspraken te maken + eventueel een website met bijkomende informatie. Stort vervolgens € 15 op rekening 953-0286621-52. Je consult blijft gedurende 12 maanden op de kalender staan en wordt 3 keer per jaar - in het najaar, de winter en in het voorjaar - doorgestuurd aan alle abonnees van de nieuwsbrief (momenteel meer dan 3.400).

Wijzigingen zoals een nieuwe datum of lokatie in reeds geplaatste aankondigingen of consulten zijn ten allen tijde mogelijk en zullen steeds met prioriteit behandeld worden. Alle wijzigingen zijn steeds gratis. Stuur je wijzigingen naar kalender@spirituelestartpagina.be.

Spirituele startpagina Vlaanderen behoudt zich het recht voor om bepaalde activiteiten of consulten zonder bijkomende uitleg te weigeren indien deze niet binnen de deontologie van deze website vallen. Reeds betaalde bedragen worden in dit geval volledig teruggestort.

Spirituele startpagina Vlaanderen kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van activiteiten en consulten op de Spirituele activiteitenkalender, of voor foutieve of onvolledige informatie zoals datum, uur, lokatie, prijs, enz... Controleer steeds je geplaatste aankondiging op eventuele fouten of onvolledigheden. Een tikfout kan iedereen overkomen!

Elke maand wordt een gedeelte van de opbrengst van de activiteitenkalender aan het goede doel geschonken. Onderaan de kalender vind je een overzicht van de giften van de voorbije maand.

Om terug te gaan naar de Spirituele activiteitenkalender, klik op:

kalender.spirituelestartpagina.be

Spirelbe - 2008